Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

21. 02. 2024. 15:44 >> 15:51
Čitaj mi:

SASTANAK SA AMBASADORKOM

Nišić: Unaprijedićemo odnose sa Slovenijom

Ministarstvo rada i socijalnog staranja spremno je da nastavi rad na jačanju partnerskih odnosa sa Slovenijom u cilju unaprjeđenja životnih uslova naših građana, poručeno je na sastanku ministarke Naide Nišić sa ambasadorkom Slovenije Bernardom Gradišnik.

Tokom sastanka, istaknute su važne teme koje se tiču saradnje između Crne Gore i Slovenije u oblasti rada, socijalne zaštite i ostalih povezanih sektora.

Razgovarano je o jačanju bilateralnih odnosa, razmjeni najboljih praksi i iskustava, kao i o mogućnostima unaprjeđenja socijalne politike u oba društva.

Gradišnik je uvjerena da će se saradnja između Crne Gore i Slovenije nastaviti da se razvija na obostranu korist.

"Ovaj sastanak predstavlja korak naprijed u izgradnji još čvršćih veza između Crne Gore i Republike Slovenije, te smo uvjereni da će rezultirati konkretnim akcijama i poboljšanjem kvaliteta života naših građana", poručeno je iz Ministarstva rada. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније