Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

20. 12. 2023. 14:42 >> 14:44
Čitaj mi:

FOND PIO

Penzionerima koji imaju više od 100 godina po 250 eura

Penzionerima koji imaju više od 100 godina Fond penzionog i invalidskog osiguranja, povodom predstojećih novogodišnjih praznika, uplatio je 250 eura. Njih 19 u Crnoj Gori dobilo je posebnu čestitku uz želje da novi godinu dočekaju u zdravlju i sreći.

Tradicionalne novogodišnje čestitke od Fonda dobilo je 19 penzionera koji su napunili 100 i više godina, a najstarija od njih je penzionerka iz Podgorice koja je napunila 104 godine.

Najstarijim penzionerima sredstva su uplaćena juče, 19. decembra, zajedno sa penzijom preko odabrane banke ili putem Pošte Crne Gore.

Kako navode u saopštenju Fonda PIO, direktor Ranko Aligrudić je istakao da ta institucija se u svojim aktivnostima vodi jedinstevnim ciljem da pored obaveza defeinisanih zakonom, pripadnike treće dobi podrži kroz razne mjere i aktivnosti koje sprovodi tokom cijele godine.

"I ove godine uputili smo posebnu čestitku stvarajući lijepu tradiciju koja je započela 2021. godine", naglasio je Aligrudić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније