Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.Б. [ Portal RTCG ]

05. 12. 2023. 18:07 >> 19:01

MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Šćekić: Crna Gora puna humanih ljudi

Crna Gora ima mlade humane i odgovorne ljude, koji izrastaju u osobe sa velikum ljudskim vrlinama, poručio je potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade Dragoslav Šćekić.

Šćekić se. tim povodom, danas sastao sa generalnom sekretarkom Crvenog krsta Jelenom Dubak, kao i sa volonterima iz više opštinskih organizacija.

Poručio je da je volontiranje važno za djecu i mlade.

"Kroz volontiranje, oni mogu otkriti svoje talente i razvijati svoje potencijale. Crna Gora ima, prije svega, mlade humane i odgovorne ljude, koji izrastaju u osobe sa velikum ljudskim vrlinama. Znam da je veliki trud i rad iza vas, veliki broj uspješnih akcija, kao u drugih aktivnosti koje doprinose razvoju volonterizma", zaključio je Šćekić.

Ove godine Međunarodni dan volontera se obilježava pod sloganom #Nada.

Volonteri Međunarodnog pokreta Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca, kojih ima oko 17 miliona, simbolizuju nadu da će upravo njihovim djelovanjem svijet biti bolje mjesto za život. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније