Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 11. 2023. 18:09 >> 18:10

ZA STUDENTE UCG

Prijave za Sajam praksi i stipendija do 4. decembra

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore pozvao je studente završne godine osnovnih studija, kao i studente specijalističkih i master studija, da se prijave za četvrti Sajam praksi i stipendija, na kojem će imati priliku da upoznaju oko 60 prijavljenih poslodavaca iz različitih stručnih oblasti, saopšteno je sa UCG.

Zainteresovani studenti prijave mogu slati do ponedeljka, 4. decembra do 12 sati.

Na Sajmu, koji će biti organizovan 7. i 8. decembra, studenti će imati priliku da se, kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, prema unaprijed utvrđenom rasporedu, predstave poslodavcima i upoznaju sa njihovom ponudom i putem Sajma steknu praktično iskustvo ili ostvare pravo na stipendiju.

Studenti se prijavljuju slanjem popunjenog prijavnog formulara na e-mail adresu razvojkarijere@ucg.ac.me.

Prijavni formular dostupan je na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, u sekciji Kancelarije za razvoj karijere i CŽU i u prilogu.

Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradu Rektorata, ali je preporuka da prijavu pošalju elektronskim putem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније