Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.Б. [ Portal RTCG ]

23. 11. 2023. 15:55 >> 16:22

KADROVSKA RJEŠENjA

Mrvaljević imenovan za direktora Državnog arhiva

Danilo Mrvaljević imenovan je danas za direktora Državnog arhiva, odlučeno je na sjednici Vlade Crne Gore.

Donijeto je i rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. generalne direktorice Generalnog direktorata za bilateralne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova Aleksandre Mišurović.

Ivana Šikmanović određena je za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Generalnog direktorata za međunarodno pravne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova.

Donijeto je rješenje o prestanku mandata generalne direktorice Direktorata za industrijski i regionalni razvoj u ranijem Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma mr Renate Milutinović.

Razriješena su dva člana Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore Milice Kadović i Filipa Ivanovića.

Nikola Zečević imenovan je za člana Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, a Agron Ibrahimi imenovan je za državnog sekretara u Ministarstvu rada i socijalnog staranja.

Dragiša Janjušević imenovan je za državnog sekretara u Ministarstvu javne uprave.

Donijeto je i rješenje o razrješenju članova Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju „ToMontenegro” u sastavu: Pavle Ljesar, Orhan Hodžić, Suad Đelović, Danilo Marković i Mersad Mujević.

Takođe i rješenje o razrješenju Savjeta Agencije za civilno vazduhoplovstvo u sastavu: Dejan Stojanović, predsjednik i članovi Edis Ćatović, Milijana Knežević, Ćamil Kujević i Slobodanka Burić.

Sekretarki ranijeg Ministarstva prosvjete Jovane (Ostojić) Mijović prestao je mandat, a Ljubiša Konatar imenovan je za državnog sekretara u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

Marina Izgarević Pavićević imenovana je za državnu sekretarku u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

Majda Adžović imenovana je za državnu sekretarku u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, a Goran Jovetić za državnog sekretara u Ministarstvu ekonomskog razvoja.

Donijeto je i rješenje o razrješenju članova Socijalnog savjeta u sastavu: Admir Adrović, Miomir Mijo Vojinović, Goran Đurović, Armend Milla, Vladimir Obradović, Miloš Medenica, Budimir Mugoša i Edina Dešić i rješenje o imenovanju članova Socijalnog savjeta u sastavu: Naida Nišić, Anđela Nedović, Anđela Jakšić Stojanović, Jovana Nišavić, Nik Đeljošaj, Ana Raičević, Igor Nišavić i Vojislav Šimun. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније