Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

11. 09. 2023. 14:11 >> 14:16

DANI OPŠTINE

Na Žabljaku naučni skup, promocija knjiga, koncert...

Višednevna manifestacija Dani opštine Žabljak, biće održani od 14. do 17. septembra, a svečano otvaranje planirano je u četvrtak u 10 sati u sali Skupštine opštine, gdje će se održati naučni skup "Ekološka održivost i klimatske promjene". Skup će otvoriti predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović.

Naučni skup biće nastavljen i narednog dana u 9 sati. Istog dana u 17 časova planirani su "Durmitorski razgovori" u okviru kojih će biti promovisana knjiga "Žabljak 150 godina urbanog naselja", autora Slobodana Kasalice i Rada Šarovića, kao i "Sela i domaćini" Gojka Kneževića.

U Centru za kulturu 16. septembra u 12 sati biće održana predstava za najmlađe sugrađane "Bio jednom jedan Mocart", a na Stadionu malih sportova - Ravni Žabljak, biće organizovan turnir u malom fudbalu.

Istog dana u 19 sati na Trgu durmitorskih ratnika biće koncert Kikija Lesendrića i Pilota.

Svečana sjednica Skupštine opštine Žabljak biće održana u Centru za kulturu 17. septembra.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније