Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 07. 2023. 20:58 >> 20:59
1

GRUPA GRAĐANA BU2

"Lazović je pokazao ko je u Budvi 2020. godine"

Povodom izjave bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića da je trebao a bude nagrađen za svoj rad a ne smijenjen reagovali su iz Grupe građana BU2 ističući da je Lazović svoje pravo lice pokazao tokom pokušaja nasilnog preuzimanja vlasti u Budvi 2020. godine.

Optužili su Lazovića da ne govori istinu. 

"Javnosti prilažem snimke iz juna 2020. godine kada je ekipa kojom je on rukovodio takođe selektivno postupala te samo zaposlenima sa njihovog spiska dozvoljavala pristup Opštini. Sinovi tadašnjeg šefa Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave policije Zorana Lazovića predvodili su specijalne policijske snage koje su po gradu maltretirale i uhodile pripadnike Demokratskog fronta, a u zgradi Opštine onemogućavale da tadašnji predsjednik Opštine Marko Carević sa saradnicima uđe u kancelarije i rukovodi gradom", kazala je Milica Mitrović, predstavnica Grupe građana BU2. 

Podsjetimo, bivši policijski funkcioner Zoran Lazović danas je kao svjedok na suđenju kriminalnoj grupi koja je, navodno, planirala njegovo ubistvo kazao da se cijelog života borio protiv kriminalnih grupa, i da su rezultati rada govorili da treba da bude nagrađen, a ne smijenjen.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније