Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

24. 03. 2023. 11:28 >> 11:33
8

JP MORSKO DOBRO

Manji kvar izazvao dim, "30. avgust" redovno saobraća

Trajekt "Trideseti avgust" počeo je redovno da saobraća, saopštili su iz Javnog preduzeća Morsko dobro. Ističu da je na trajektu jutros nije bilo požara već je, kako su kazali, došlo do manjeg kvara usljed čega se pojavio dim.

"Povodom medijskih tekstova o navodnom incidentu na trajektu "Trideseti avgust", Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore obavještava javnost da je došlo do manjeg kvara usljed čega se pojavio dim i napominjemo, da nije bilo vatre, a time ni požara, odnosno nije se desio nikakav incident, shodno tome nije ugrožena bezbjednost pješaka a ni vozila, kako je u javnosti predstavljeno", navodi se u saopštenju JP Morsko dobro.

Navode da su kao odgovorno preduzeće, u skladu sa redovnom procedurom, pozvali Vatrogasnu jedinicu Herceg Novi kako bi preventivno izašla na teren a obaviještena je i Lučka kapetanija. Ističu da je ustanovljeno da nije bilo potrebe za intervencijom.

"Ovim putem apelujemo i pozivamo sve medije u Crnoj Gori da prije plasiranja negativnih informacija u javnosti, kontaktiraju Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kako bi dobili sve relevantne i pouzdane informacije, usljed čega ne bi dolazilo do širenja dezinformacija i uznemiravanja građana Crne Gore. S obzirom da se proteklih mjesec dana na jedan maliciozan i tendeciozan način vode negativne kampanje na štetu Javnog preduzeća, kao što smo već mnogo puta istakli, Javno preduzeće radi sve u interesu građana, što će nastaviti da radi i u budućem periodu. Napominjemo, nećemo dozvoliti opstrukcijama ovakvog tipa da narušavaju kredibilitet Javnog preduzeća", navodi se u saopštenju JP Morsko dobro.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније