Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г.

02. 03. 2023. 16:02   >>  16:03

VRIJEDNOSTI 240 HILjADA EURA

U toku tender za izgradnju Gradske kuće u Starom Baru

Opština Bar raspisala je tender za izgradnju Gradske kuće u Starom Baru koji je otvoren do 14. marta, a vrijednost raspisanog tendera iznosi 240.000 eura bez uračunatog PDV, navodi se u saopštenju Opštine Bar.

"Gradska kuća biće centralni objekat našeg grada na atraktivnoj lokaciji u srcu starog Bara odakle je potekao savremeni i moderni Bar i sublimiraće sve one vrijednosti koje simbolišu naš grad, po ugledu na tradicionalne gradske kuće koje su simbol gradova i najmonumentalniji prikaz njegove tradicije. Predviđeno je da u prizemnom dijelu budu smještene prostorije Turističke organizacije a u samoj kuići biće smještena i Mjesna zajednica Stari Bar", navodi se u saopštenju. 

Kako ističu, "izgradnja Gradske kuće u Starom Baru će se realizovati po revidovanom Glavnom projektu koji je izradila firma „Inkoplan“ DOO Podgorica.

"Revizija projekta je izrađena od strane Project Engineering Renaissance DOO Podgorica", zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније