Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

08. 02. 2023. 11:30 >> 11:45

OTVOREN RAČUN

Mešihat organizuje prikupljanje novca za narod Turske i Sirije

Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori pozvao je sve imame naterenu, da u svim džamijama u Crnoj Gori, u petak 10. februara nakon džumanamaza organizuju skupljanje dobrovoljnih novčanih priloga za pomoć turskom i sirijskom narodu.

Broj žiro računa za uplate je kako navode: 510-1076-13 Crnogorska komercijalna banka.Sa naznakom: Za narod Turske i Sirije.

Kako Mašihat navodi, prirodne nepogode, nesreće i iskušenja uvijek probude u čovječanstvu osjećaj čovječnosti. 

“Znamo da za saniranje posljedica stravičnog zemljotresa u danima koji predstoje, potrebno je mnogo energije, resursa i dobre volje.Dokazana darežljivost i humanost turskog naroda i države stigla je u mnoge krajeve svijeta, pa i do nas.Pokušajmo da makar dio tog dobročinstva uzvratimo.Baš zato što će u saniranju trajnih posljedica zemljotresa biti potrebno dosta novca, omogućićemo da se narodima Turske i Sirije pomogne u novcu putem žiro računa Mešihata Islamske zajednice u Crnoj Gori i džumanskih sergija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније