Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

08. 02. 2023. 10:21 >> 10:15

ABAZOVIĆ

Pred nama novo razdoblje prosperiteta u interesu građana Zete

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da je mišljenja da je, uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, pred nama novo razdoblje modernizacije i prosperiteta, koje je u interesu svih građanki i građana Zete.

Abazović je to naveo u čestitki koju je povodom 8. februara, Dana opštine Zeta, uputio predsjedniku Opštine Mihailu Asanoviću, predsjedniku Skupštine opštine Luki Krstoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Zete.

"Dozvolite da vam, u ime Vlade Crne Gore i svoje lično, čestitam 8. februar - Dan opštine, sa željom da u narednom periodu svjedočimo ubrzanom napretku Zete, kazao je premijer u tehničkom mandatu.

Kazao je i da vjeruje da je strateška okrenutost državne administracije stvaranju ekološki održivog društva, diversifikaciji privrede, realizaciji infrastrukturnih projekata i obogaćivanju turističke ponude, komplementarna vašoj viziji daljeg razvoja Opštine Zeta.

"Stoga, mišljenja sam da je, uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, pred nama novo razdoblje modernizacije i prosperiteta, koje je u interesu svih građanki i građana Zete. U želji da na temeljima zajedničkog rada i mjerljivih rezultata potvrdimo da je Crna Gora na pravom putu, a građanke i građani Zete osjete ekonomski i sveukupni boljitak, još jednom, najsrdačnije vam čestitam Dan opštine", naveo je Abazović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније