Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ A.M. ]

04. 02. 2023. 11:20   >>  11:15

UPC

Britanija donirala opremu za temeljniju kontrolu vozila i robe

Britansko Ministarstvo unutrašnjih poslova ove sedmice je, posredstvom Britanske ambasade, doniralo značajnu specijalizovanu opremu Upravi prihoda i carina Crne Gore (UPC), saopšteno je iz UPC.

Kako se dodaje, tom prilikom, v.d. direktora UPC Vladimir Bulajić se zahvalio britanskim partnerima, posebno Ministarstvu unutrašnjih poslova ove zemlje na kontinuiranoj podršci, vrijednim donacijama i specijalizovanim obukama carinskih službenika Crne Gore koje dodatno jačaju borbu UPC protiv krijumčarenja.

"Ova značajna donacija će biti velika podrška carinskim službenicima na crnogorskim graničnim prelazima. Upotreba donirane opreme će omogućiti temeljniju, bržu i neinvazivnu kontrolu prevoznih sredstava i roba, kao i brži protok ljudi na graničnim prelazima", navodi se u saopštenju.

Najavljen je i nastavak podrške britanskih partnera, u vidu novih donacija koje su planirane i daljeg profesionalnog usavršavanja službenika UPC, kao i jačanje saradnje među partnerskim službama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније