Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М.

10. 12. 2022. 10:45   >>  10:54

POVODOM DANA LjUDSKIH PRAVA

Javne ličnosti igraju fudbal, prikupljena sredstva idu za razvoj sporta

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava novinari i druge poznate ličnosti iz politike, umjetnosti pa čak i predstavnici vjerskih zajednica igraće danas u podne fudbal, a prikupljena sredstva biće uplaćena za razvoj dječjeg sporta.

U timu novinara biće generalni direktor RTCG Boris Raonić, sportski novinar Nebojša Šofranac, Milan Žugić iz novinske Agencije Mina, Dušan Vujović - TV Adria i mnogi drugi...

Dio humanitarne akciji biće i glumac Dušan Kovačević, ministar finansija Aleksandar Damjanović, poslanik Amer Ismailović, predsjednik Opštine Plav Nihad Canović, sveštanik Predrag Ščepanović ispred Radio Svetigora kao i  Samir Kadribašić iz Islamske zajednice.

"Ta briga o ljudskim pravima zapravo treba da bude nešto što će nas podsječati šta mi zapravo jesmo i šta je naša misija na ovom svijetu a to je da zaista budemo ljudi. Da zaista to i pokažemo i prenesemo poruku svima da smo naprosto svi jedanki u tim nekim pravima koja su nam zagarantovana", kazao je Samir Kadribašić iz Islamske zajednice.

Kada je u pitanju humanitarna akcija bilo koje vrste, ističe da je Islamska zajednica uvijek na raspolaganju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније