Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

05. 12. 2022. 11:12 >> 11:16

U PREDMETU SPASOJEVIĆ

Jovanović naložila preispitivanje postupanja državnog tužioca

Vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović naložila je preispitivanje postupanja državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Podgorici u predmetu koji se odnosi na postavljanje eksplozivne naprave u dvorište porodične kuće načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića.

Iz kabineta Vrhovnog državnog tužilaštva saopšteno je da je Jovanović zatražila od rukovodioca ODT u Podgorici da povodom tog predmeta hitno preduzme mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

"Jovanović je istovremeno od rukovodioca ODT Podgorica zatražila da preispita rad postupajućeg i dežurnog državnog tužioca u tom predmetu i da o preduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama bude informisana u najkraćem roku", navodi se u saopštenju.

Podsjećamo, načelnik Istražnog zatvora Predrag Spasojević, kome je po drugi put bačena bomba na kuću kazao je juče za Portal RTCG da je izuzetno nezadovoljan reakcijom institucija sistema na napade na njegovu imovinu, i optužio ih da su ili nesposobni ili korumpirani. Spasojević vjeruje da nije riječ o upozorenju, već pokušaju ubistva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније