Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

25. 11. 2022. 07:53   >>  07:52

NA DVA SATA

Danas blokada GP Debeli brijeg zbog Bolnice Meljine

Predstavnici lokalne zakonodavne i izvršne vlasti će danas zajedno sa građanima opet blokirati Granični prelaz Debeli brijeg, kako bi poslali poruku da Herceg Novi i njegovi građani neće dozvoliti zatvaranje Bolnice Meljine, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi. Kako je najavljeno, blokada će trajati dva sata.

Iz te lokalne samouprave su pozvali sugrađane da dođu u što većem broju.

"Da se svi zajedno još jednom zauzmemo za opstanak Bolnice i njeno hitno uvođenje u sistem javnog zdravstva", navodi se u saopštenju.

Organizovan je i besplatan prevoz.

"Autobusi će polaziti sa tri lokacije: Bijela (Panorama) u 10.15 časova, Zelenika (kod luke) u 10.30 časova i Herceg Novi (glavna autobuska stanica) u 10.30 časova", navodi se u saopštenju.

Iz Opštine Herceg Novi su kazali da je organizacija protesta sa ciljem blokiranja graničnih prelaza u slučaju da ne bude riješeno pitanje PZU "Opšta bolnica Meljine" jedan od zaključaka koji su jednoglasno podržani na X redovnoj sjednici Skupštine opštine Herceg Novi, a tiču se opstanka i funkcionisanja te zdravstvene ustanove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније