Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

22. 11. 2022. 09:40 >> 09:39
2

ZEKOVIĆ TVRDI

"Nema nastave u Kolašinu, škole bez grijanja"

Potpredsjednik SDP Bojan Zeković saopštio je na Tviteru da veliki broj djece u Kolašinu danas nije pohađao nastavu jer u školama nije imalo grijanja. On je pitao da li će neko odgovarati i podnijeti ostavku zbog toga.

Zeković je na Tviteru pitao Ministarstvo prosvjete i Vladu Crne Gore da li je tačno da zbog neobezbijeđenih energenata za školske ustanove hiljade učenika u Crnoj Gori danas neće imati nastavu.

“U Kolašinu veliki broj djece danas nije pohađao nastavu jer je temperatura 2 stepena Celzijusa, a nema grijanja", kazao je Zeković.

Pitao je i kada će škole dobiti grijanje i djeca moći da se školuju u primjerenim uslovima.

“Kako je moguće da su vas hladnoće iznenadile krajem novembra? Da li će neko odgovarati, neko podnijeti ostavku…?”, poručio je Zeković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније