Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

О.З.

25. 10. 2022. 10:58 >> 15:44
18

REAGOVANjE MINISTARSTVA ODBRANE

"Pripadnici Vojske u Morinju postupili po zakonu"

Ministartvo odbrane saopštilo je da su pripadnici Vojske Crne Gore postupili u skladu sa zakonom i pravilima službe, kada su Komunalnoj policiji nijesu dozvolili da ukloni spomen-ploču s objekta nekadašnjeg logora Jugoslovenske narodne armije u Morinju.

"Povodom medijskih navoda da su pripadnici Vojske Crne Gore spriječili juče Komunalnu policiju da, po nalogu Uprave za inspekcijske poslove ukloni spomen-ploču sa objekta nekadašnjeg logora JNA u Morinju, Ministartvo odbrane obavještava javnost da su pripadnici Vojske Crne Gore postupili u skladu sa zakonom i pravilima službe", navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva ističu da su pripadnici Vojske Crne Gore dužni da na osnovu Zakona o Vojsci Crne Gore i Pravilima službe VCG obezbjeđuju sve vojne objekte.

"Ulazak u vojne objekte predstavnicima pravnih lica, kao i fizičkim licima nije dozvoljen bez prethodne saglasnosti Ministarstva odbrane", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније