Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Драгана Шундић, ТВЦГ

07. 10. 2022. 19:40   >>  19:40 2

EU POMOGLA SA 8,5 MILIONA EURA

Kamen temeljac za dvije klinike u narednih 15 dana

U narednih 15 dana biće položen kamen-temeljac za izgradnju dvije nove klinike - za infektivne bolesti i dermatovenerologiju, najavio je ministar zdravlja Dragoslav Šćekić nakon potpisivanja ugovora. Za nove dvije klinike, Evropska unija donirala je osam i po miliona eura.

"Ovo je nemjerljiva stvar, poslije četiri decenije krećemo i izgradnju velikog zdravstvenog objekta i daje nam veliki motiv da i ubuduće radimo više i odgovornije, kako bi napravili bolji zdravstveni sistem za građane", kazao je Šćekić.

Šefica Delagacije EU Oana Kristina Popa kazala je da su ove dvije klinike ključne investicije u javno zdravstvo i poboljšaće otpornost Crne Gore na buduće zdravstene rizike i kavlitet usluga koje je pružaju građanima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније