Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г. [ Mina ]

05. 10. 2022. 13:55 >> 13:57

U PODGORICI

Sajam zapošljavanja naredne sedmice

Glavni grad će 13. i 14. oktobra organizovati drugi sajam zapošljavanja pod nazivom Tražite posao? Posao te traži!

Sajam će se održati u periodu od 12 do 20 sati u holu Big Fashion šoping mola.

Iz Glavnog grada su rekli da nastavljaju da pružaju sistemski odgovor na jedan od najvećih problema današnjice – nezaposlenost, te da sajam organizuju cijeneći trenutnu socio-ekonomsku situaciju i porast broja nezaposlenih.

“Uvjereni smo da će sajam zapošljavanja biti odlična prilika da zainteresovani predstave svoja znanja i kvalifikacije koje ih čine konkurentnim na tržištu rada, ali i da iskažu interesovanja za ponuđena radna mjesta, bilo da je riječ o radnoj praksi, sezonskom, pripravničkom radu ili zasnivanju radnog odnosa na neodređeno vrijeme”, navodi se u saopštenju.

Glavni grad je pozvao sve sugrađane da ih posjete, jer ih prilika za zaposlenje čeka možda baš na sajmu gdje će biti predstavljeno više od 30 kompanija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније