Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ S.V. ]

24. 09. 2022. 19:38 >> 19:35
2

AUTO-PUT

Polomljen poklopac šahte u tunelu; Ljiljanić: Problem brzo otklonjen

Građani su Portalu RTCG prijavili da je u tunelu Mrke na auto putu od Podgorice do Kolašina došlo do loma poklopca šahte u tunelu, i da je bilo oštećenja na na nekim automobilima. U međuvremenu, fotografije i snimci sa tog mjesta objavljeni su na društvenim mrežama.

Izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanin rekao je za Portal RTCG da je do loma došlo, ali da je ubrzo postavljen novi poklopac i da je problem otklonjen i da se saobraćaj odvija bez problema. 

"Došlo je do loma poklopca šahte u tunelu. Sve je u sklopu garancije, problem je otklonjen, a kineska kompanija će kontrolisati dodatno", naveo je Ljiljanić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније