Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

24. 09. 2022. 17:41 >> 17:38

NAKON DVIJE GODINE

Počelo asfaltiranje puta Gubavač - Bistrica

Asfaltiranje puta Gubavač-Bistica počelo je danas, a riječ je o putnom pravcu koji je od velike važnosti za mještane bistričkog kraja u opštini Bijelo Polje, koji su zbog problema u realizaciji projekta, već dvije godine bili u nemogućnosti da na adekvatan način koriste ovaj putni pravac.

Ovaj projekat, kako su napomenuli u saopštenju Bošnjačke stranke, realizuje se zahvaljujući naporima potpredsjednika Vlade Ervina Ibrahimovića.

Odmah po stupanju na dužnost potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj, Ervin Ibrahimović je sa saradnicima obišao ovaj putni pravac. Ibrahimović je još tada obećao da će uložiti sve napore da se problem mještana bistričkog kraja riješi, čemu danas i svjedočimo. Podsjećamo da je potpredsjednik Ibrahimović o problemu u realizaciji ovog putnog pravca govorio i na sjednici Vlade Crne Gore.

Rekonstrukciju puta započela je 41. Vlada Crne Gore, na čelu sa tadašnjim premijerom Duškom Markovićem i potpredsjednikom Vlade za regionalni razvoj Rafetom Husovićem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније