Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

07. 09. 2022. 15:47 >> 15:47

ZAJEDNIČKA POSJETA

Ministri obišli Policijsku akademiju u Danilovgradu

Policijsku akademiju u Danilovgradu danas su posjetili ministar prosvjete Miomir Vojinović, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, ministar bez portfelja i predsjednik UO Policijske akademije Zoran Miljanić kao i ministar javne uprave Maraš Dukaj. Njih je dočekao v.d. direktora Vladimir Stanišić sa saradnicima i tokom obilaska im prikazao kapacitete i uslove rada u toj instituciji, navodi se u saopštenju.

"Vi ste odabrali jedan od najčasnijih poziva i morate biti svjesni uloge koju imate u društvu", poručio je danas Vojinović akademcima.

On je dodao da budući policijski službenici uvijek moraju biti primjer ponašanja u društvu, te da na taj način poštuju sebe i državu Crnu Goru.

Adžić je istakao da obrazovanje na akademiji nije jednostavan proces, ali da očekuje odgovornost, ozbiljnost i profesionalizam od svih koji su upisani.

On je istakao da obrazovanje na akademiji nije jednostavan proces, ali da očekuje odgovornost, ozbiljnost i profesionalizam od svih koji su upisani.

„Očekujemo od vas da budete lojalni državi. Lojalni na način što ćete odgovornošću i radom opravdati priliku koja vam je ukazana i dostojanstveno je predstavljati na svakom koraku", kazao je Adžić.

Miljanić je istakao da je ovo veliki dan za sve akademce, te izrazio nadu da će svi akademci nakon školovanja zasnovati radni odnos u Upravi policije Crne Gore.

„Čuvajte Crnu Goru, čuvaće i ona vas. Čuvajte i jedni druge, jer bez solidarnosti i podrške ne možemo unaprijediti društvo u kojem živimo“, kazao je Miljanić.

Ministar javne uprave Dukaj je istakao da je buduća profesija polaznika Akademije izuzetno časna i odgovorna.

„Od vas se očekuje da se konstantno unapređujete, da radite na sebi i da na taj način afirmišete prave i pozitivne vrijednosti u Crnoj Gori“, zaključio je Dukaj.

Prilikom posjete Policijskoj akademiji, ministre je dočekao v.d. direktora Vladimir Stanišić sa saradnicima i tokom obilaska im prikazao kapacitete i uslove rada u toj instituciji.

Na radnom sastanku su razmotreni različiti modeli i segmenti rada Policijske akademije, planovi za budući razvoj, ali i izazovi sa kojima se ova institucija suočava u svakodnevnom radu, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније