Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

12. 08. 2022. 21:47 >> 21:46
3

ADŽIĆ ZA TVCG

Dan koji je Crnu Goru zavio u crno

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić rekao je za Televiziju Crne Gore da je danas dan koji je Crnu Goru zavio u crno.

"Ovo su trenuci kada riječi ne pomažu, nema se šta reći. Saosjećam sa familijama stradalih i ranjenih, sa svojim sugrađanima. Ovo je tragedija kakvu ne pamti Crna Gora, dan koji je Crnu Goru zavio u crno. Nadam se porodice ubijenih i ranjenih smoći snage da se izbore u ovim teškim trenucima", kazao je Adžić.

Dodao je da će Uprava policije detaljno obavijestiti javnost o ovom zlolčinu.

"Ja sam dobio neke informacije o kompletnom događaju, međutim direktor će dati izjavu, ne bih volio da ovom prilikom nešto preskočim ili zaobiđem ili budem pogrešno protumačen. Ne bih volio da dodatno prouzrokujem bol porodicama", kazao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније