Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj. [ Jedro.bar ]

12. 08. 2022. 07:32 >> 07:31

ZAPALJENA ŠUMA

Tokom noći ugašen veći požar u Zelenom pojasu Bara

Barski vatrogasci jutros 2.40h gasili su veći požar u Zelenom pojasu Bara. Zapaljena je veća površina borove šume na dijelu koja nije gorela prethodnih dana, kada je požar bio zabrinjavajućih razmjera, ali naporom vatrogasaca Bara i pristigle pomoći uspješno nakon dva dana velike brorbe sa vatrenom stihijom ugašen.

Barskim vatrogascima na ispomoć su stigli Budvani sa dva kamiona, Ulcinjani, Lučki vatrogasci i Vodovod sa po jednim kamionom.

Požar je ugašen sa 10 vatrogasnih  vozila.

“Požar ugašen u 4.40h. a u 4.50h otpustili smo sva vozila i ljudstvo koji su nam došli na ispomoć. Na lokaciji ostala dva vozila sa ljudstvom da dežuraju do daljnjeg”, saopštio je  za portal Jedro komandir Barske Službe spašavanja Darko Vidaković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније