Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

11. 08. 2022. 12:50 >> 13:17
4

ABAZOVIĆ

"Svi koji učestvuju u gašenju požara biće nagrađeni"

Predsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je prilikom posjete kotorskih vatrogasaca na lokalitetu Dražin vrt da će svi koji učestvuju u gašenju požara biće nagrađeni od države.

 

On je sa ministrima unutrašnjih poslova Filipom Adžićem,zdravlja Dragoslavom Šćekićem i direktorom direktorata za vanredne situacije Miodragom Bešovićem posjetio je kotorske vatrogasce na lokalitetu Dražin vrt gdje je prethodne večeri veliki požar ugrožavao obližnje kuće.

“Čestitamo lokalnim službama zaštite i spašavanja, koje uz podršku MUP-a, Vojske i dobrovoljačkih društava pokazuju veliku požrtvovanost, profesionalizam i patriotizam, braneći kuće i prirodu od vatrene stihije. Svi koji učestvuju u gašenju požara biće nagrađeni od države", istakao je premijer.

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić koji je sa potpredsjednicima Opštine dočekao premijera  Abazovića objasnio je predstavnicim Vlade sve o višednevnoj borbi sa vatrenom stihijom koju vode kotorski vatrogasci.

On je iskoristio priliku da sezahvali zaposlenima u Službi zaštite i spasavanja na neizmjernom trudu i naporu koji ulažu kako bi što prije ugasili požare i kako bi sačuvali građane i njihove domove.

“Svi resursi Opštine Kotor su na raspolaganju kako bi se ovaj, trenutno najveći problem u našem gradu riješio”, poručio je Jokić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније