Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

29. 07. 2022. 12:06   >>  12:22 5

POLICIJA IH IDENTIFIKOVALA

Maloljetnici ispisali grafite na prostorijama "Juventasa"

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica identifikovali su dva maloljetnika koja su 23. jula na prostorijama NVO Juventas ispisala grafite.

"Policija je postupala po prijavi J.Č, programske direktorice NVO 'Juventas', koju je podnijela 23. jula, a u kojoj je navela da su na njihovim prostorijama u Vučedolskoj ulici ispisana dva grafita prijetećeg i uvrjedljivog sadržaja sa određenim simbolima. Podgorička policija je odmah izuzela video zapise i izvršila uviđaj na licu mjesta, a daljim sprovedenim radnjama utvrđeno je da su na klupi u užem centru grada ispisani grafiti istom bojom", kazali su iz policije.

O događaju je, saopšteno je, obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je policijske službenike uputio na nadležnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je nakon upoznavanja sa događajem dao nalog da se preduzmu radnje na identifikaciji lica.

"Policija je došla do sumnje da su navedene grafite ispisali maloljetni M.T. (16) i V.B. (15), od kojih su u prisustvu roditelja prikupljena obavještenja na navedene okolnosti.  Spisi predmeta su upućeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na ocjenu i mišljenje", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније