Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

03. 07. 2022. 17:37   >>  17:42

CDPR

Konferencija "Duvan: prijetnja za našu životnu sredinu"

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) organizuje XIX Crnogorsku konferenciju o kontroli pušenja pod nazivom "Duvan: prijetnja za našu životnu sredinu" u Multimedijalnoj sali KIC "Budo Tomović" u Podgorici u četvrtak 7. jula u 12 sati.

Konferenciju će otvoriti šefica Kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije u Crnoj Gori dr Mina Brajović.

Učesnike Konferencije na kojoj će svoja predavanja predstaviti eminentni crnogorski stručnjaci iz oblasti životne sredine i njene zaštite, kao i prijetnje duvana za našu životnu sredinu, pozdraviće i održati uvodnu riječ akademik CANU dr Gordan Karaman, profesor emeritus Univerziteta Crne Gore.

Kako navode u saopštenju CDPR, XIX Crnogorsku konferenciju o kontroli pušenja u Multimedijalnoj sali KIC "Budo Tomović" u Podgorici u četvrtak 7. jula 2022. godine sa početkom u 12 sati otvoriće šefica Kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije u Crnoj Gori dr Mina Brajović.

Napominjemo da je Prvi Zakon o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda stupio na snagu prije osamnaest godina, tj 10. avgusta 2004. godine, dok je važeći Zakon na snazi od 15. avgusta 2019. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније