Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

17. 06. 2022. 09:06 >> 09:03
2

CETINJSKA VLAST

DPS zloupotrebom vlasti naplatio skoro 34.000 eura od Prijestonice

U Prijestonici Cetinje ističu da je DPS vlast u 2020. koristeći poziciju vlasti naplatila više od 33.000 eura na štetu građana Prijestonice.

Kako navode u saopštenju, DPS je koristeći poziciju vlasti naplatio potraživanje od Prijestonice Cetinje u iznosu od 33.753 eura shodno Ugovoru o cesiji od 30. juna 2020. godine, iako je u tom trenutku imao dug prema Prijestonici od 120.000 eura.

"Umjesto da DPS izmiri obavezu od 120.000 eura prema gradu i građanima Cetinja, koristeći poziciju vlasti na Cetinju kroz cesiju sa Upravom za imovinu, naplaćuju više od 33 hiljade eura na štetu građana Prijestonice. Jasno je da je DPS zloupotrebljavajući poziciju vlasti naplatio sredstva, iako je imao puno veće dugovanje prema Prijestonici", navode u saopštenju.

Poručuju da će Prijestonica nastaviti da objavljuje sve primjere zloupotrebe vlasti u prethodnom periodu, kako bi građani bili adekvatno informisani o djelovanju koje je dovelo do više od 38 miliona eura duga.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније