Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

19. 05. 2022. 15:24 >> 15:26

ADŽIĆ-VEBER

CG će u SR Njemačkoj uvijek imati iskrenog partnera

Crna Gora će u SR Njemačkoj uvijek imati iskrenog partnera i podršku, naročito kada je u pitanju policijska saradnja, istakao je ambasador SR Njemačke Robert Veber tokom razgovora sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem. Naglasili su značaj potpisivanja Sporazuma između SR Njemačke i Crne Gore o saradnji u oblasti bezbjednosti, kojim je predviđeno da se definišu oblasti saradnje koje se tiču prevencije, suzbijanja i istrage ozbiljnih krivičnih djela, naročito organizovanog kriminala i terorizma.

Osvrnuvši se na kvalitetne bilateralne odnose, koji su građeni u prethodnom periodu, sagovornici su iskazali spremnost za dodatno unapređenje.

"Ministar i ambasador su se saglasili da je od presudnog značaja da Crna Gora u narednom periodu predano radi na unapređenju kapaciteta i ispunjavanju obaveza na putu ka EU", saopštili su iz MUP-a.

Sastanku je prisustvovao i v.d. generalnog direktora Direktorata za evropske poslove, međunarodnu saradnju i programe podrške MUP-a, Sergej Mučalica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније