Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

18. 05. 2022. 15:38 >> 15:37
1

CGO

Spajić skrivao ugovor, Nedeljkovićkoj isplaćeno 15.000 eura

Centar za građansko obrazovanje (CGO) pozdravio je iskorak u dijelu transparentnosti ministra finansija, Aleksandra Damjanovića, koji je odobrio pristup podacima o honoraru Duške Nedeljković, iz Beograda, za PR usluge Ministarstvu finansija i socijalnog staranja dok je ministar bio Milojko Spajić.

"I pored činjenice da su u Ministarstvu postojale PR službe za obavljanje tih poslova, pod Spajićevim rukovodstvom, ovaj organ je Duški Nedeljković isplatio 15.000 eura neto honorara za PR usluge (12 mjeseci po 1.250 eura), uz prateće putne i troškove smještaja", naglašavaju u ovoj NVO.

Kako dodaju u CGO, ostaje nejasno zašto i za čije potrebe je tokom prethodne Vlade trošen novac poreskih obveznika na eksterne konsultante pored stručnih službi u ministarstvima iz istog domena, kao i šta je preporočilo ovakve eksperte, ali i zašto je Spajić skrivao ovaj ugovor.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније