Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

18. 05. 2022. 11:25   >>  11:23

KCCG

Psihijatri pregledali skoro 4.000 pacijenata za tri mjeseca

Tokom prva tri i po mjeseca 2022. godine na Klinici za psihijatriju urađeno je blizu četiri hiljade pregleda, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

 

“Više od 50 odsto urađeno je u tri psihijatrijske ambulante. Od 1. januara do 15. aprila obavljeno je 2.115 psihijatrijskih pregleda”, navodi se u saopštenju.

U istom periodu, u dva psihološka kabineta, urađeno je oko 370 pregleda, dok je u Supstitucionoj ambulanti obavljeno oko hiljadu i po pregleda zavisnika od psihoaktivnih supstanci.

“Na klinici su, u ovom intervalu, hospitalizovana 74 pacijenta”, kazali su iz KCCG-a.

 Na Klinici za psihijatriju radi 13 ljekara speciijalista, tri specijalizanta i 16 medicinskih sestara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније