Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ Mina ]

01. 05. 2022. 13:36 >> 13:38
8

VDT

Jovanović dala nalog da se formira predmet povodom snimaka

Vršiteljka dužnosti Vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović dala je nalog Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici da se formira predmet povodom audio zapisa na kojima se čuju detalji policijske akcije na Cetinju u septembru prošle godine, saopšteno je iz Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT).

VDT-a je audio zapise dostavio građanski aktivista Aleksandar Zeković.

"Vršiteljka družnosti Vrhovne drzavne tuziteljke Maja Jovanović dala je nalog Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici da se ovim povodom formira predmet i da se nakon analize dostavljenog materijala donese odluka o daljem postupanju u ovom slučaju", navodi se u saopštenju VDT-a.

Zeković je napisao je na Tviteru da su on i Svetlana Pajović na email adrese primili audio zapise koji ukazuju na osnovanu sumnja da lice koje govori,a tvrdi se da je to navodno policijski službenik Petar Knežević, počinio krivično djelo.

Zeković je kazao da su odmah obavijestili Vrhovnog državnog tužioca i druge adrese u zemlji.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније