Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

22. 03. 2022. 17:13 >> 17:16
1

ĐURAŠKOVIĆ

Za RTV Cetinje iz budžeta više novca nego do sada

Budžetom Prijestonice za 2022. godinu, koji je juče usvojen u lokalnom parlamentu, predviđena su nešto veća sredstva za Radio Televiziju Cetinje u odnosu na raniji period, kazao je gradonačelnik Nikola Đurašković koji je danas posjetio tu medijsku kuću. Istakao je da će se obaveze Prijestonice prema lokalnom emiteru izvršavati ustaljenom dinamikom.

Gradonačelnik Đurašković je u razgovoru sa direktoricom Ivanom Jabučanin, glavnim i odgovornim urednikom Mladenom Zadrimom i saradnicima istakao da uređivačka politika Radio Televizije Cetinje neće biti predmet interesovanja lokalne administracije.

"Ja vas ohrabrujem da se bavite istraživačkim novinarstvom, da budete kritički orjentisani prema lokalnoj samoupravi, jer će to i nas podsticati da stvari mijenjamo na bolje“, rekao je gradonačelnik.

Zaposleni su upoznali gradonačelnika sa činjenicom da u okviru Radio Televizije postoje tri platforme – Radio Cetinje, koji funkcioniše po ustaljenoj šemi već dugi niz godina, TV produkcija i ono na šta su trenutno najponosniji - portal Cetinjski list, koji bilježi veliki broj posjeta na mjesečnom nivou i koji je odavno prevazišao granice lokalnog.

Pored ovih tema, u toku sastanka razgovarano je i o novom prostoru za izmještanje RTV Cetinje, nabavci opreme, kao i o dugovanjima i reprogramu duga po osnovu poreza i doprinosa na zarade.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније