Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

04. 03. 2022. 09:41   >>  11:54 1

U NJUJORKU

Denis Pupović iz Plava spasio čovjeka sa šina metroa

Denis Pupović porijeklom iz Plava svoju dobrotu i hrabrost pokazao je kod metroa u Njujorku kada je rizikovao život da bi spasio čovjeka koji je pao na šine i spriječio da ga udari voz koji je dolazio.

"Nije bilo vremena za oklijevanje, imao sam sreću da sam bio tu da ovom čovjeku spasem život. Ne znam kako je tačno čovjek završio na šinama", govori za NBC Denis Pupović.

Na internetu je viralan video snimak gdje Pupović iz Plava i njegov kolega Eamon Keri na stanici Tajm Skver priskaču u pomoć čovjeku koji je bio na šinama i koji je bio u ogromnoj opasnosti jer je voz mogao da naiđe.

"Nisam znao šta se dešava. Denis nije oklijevao, nismo razgovarali - sljedeće čega se sjećam jeste da smo bili na šinama da izvučemo ovog tipa. Jeino što mislim jeste da je to ispravna stvar", kazao je Keri.

Kazali su da ne žele da ih nazivaju herojima jer su samo primijetili ono što je ispred njih, te da se nijesu dvoumili jer nisu imali vremena za oklijevanje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније