Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

09. 12. 2021. 20:50 >> 21:01
4

PODRŠKA RODITELJA

Mijušković omiljeni nastavnik među djecom

Roditelji djece odjeljenja VI-2 pružili su podršku razrednom starješini tog odjeljenja Draganu Mijuškoviću, protiv kojeg je Podgoričanin Vanja Đurišić podnio prijavu, navodeći da je on, sa još tri osobe, fizički napao i vrijeđao njegovog maloljetnog sina.

Đurišić je prijavu podnio protiv trenera Mijuškovića i tri radnika obezbjeđenja „Bemaks arene“. On u prijavi navodi da je njegov sin u subotu u "Bemaks areni" pored Sportskog centra nastupao za ekipu OŠ “Oktoih”, gdje mu je sudija poslije druge četvrtine dosudio tri lične greške u roku od pet minuta, nakon čega je dječak prigovorio sudiji, pa je dobio još jednu tehničku grešku.

Roditelji djece odjeljenja VI-2, kojima je razredni starješina Mijušković, kazali su da Dragan predstavlja simbol "roditelja" njihove djece.

"Svoju posvećenost i predanost djeci i poslu dokazao je kroz svoje postupke već u više navrata. Kao nastavnik ima veoma metodičan pristup djeci i sa mjerom i punom pažnjom prilazi svakom detalju", navode oni.

Nikada mu, kažu,  radno vrijeme ne predstavlja okvir za djelovanje i na raspolaganju je za pomoć roditeljima u
svakom momentu.

Djeca, poručuju, mogu da osjete iskrenost i pozitivnu energiju kojom zrači i zbog toga je omiljeni nastavnik
među njima, a i kolega u kolektivu.

"Nastavnik Mijušković se pokazao kao izvrstan pedagog i psiholog koji i sam kaže da su naša djeca i “njegova djeca”. Kroz primjere možemo reći da je za kratko vrijeme ocijenio svako dijete kao da ga poznaje godinama. Bez obzira na uspjeh, on je podjednako posvećen svima kojima je potreban", navode roditelji.

Pažljivo osluškuje potrebe djece, kako kažu, i na jedan prefinjen način balansira i reaguje tako da se tanana nit prijateljstva među njima ne prekine.

"Njegov autoritet se poštuje i uvažava, a to je stekao kroz iskrenost i direktnost koja, uvijek ima samo
najbolju namjeru", poručuju oni.

Istakli su da se nadaju da će epilog događaja biti za njega povoljan i da su tu da pomognu u svemu, što, kako kažu, jedan divan pedagog, a prije svega dobar i posvećen čovjek, iskreno zaslužuje.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније