Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

30. 11. 2021. 09:32   >>  09:33

U DZ NOVA VAROŠ

Sjutra anonimno noćno testiranje na HIV/AIDS

Dom zdravlja Podgorica obavještava javnost da će sjutra, 1. decembra, na Svjetski dan borbe protiv HIV/AIDS, u periodu od 18 do 24 sata, organizovati anonimno noćno testiranje.

Testiranje će se obavljati u Centru za prevenciju, u objektu Nova Varoš, u Ulici IV Proleterske.

Kako obavještavaju iz Doma zdravlja Podgorica, ovu akciju anonimnog noćnog testiranja tradicionalno organizuju u saradnji sa Institutom za javno zdravlje.

"Koristimo priliku da pozovemo sve koji žele da dobiju više informacija, da to mogu uraditi u Centru za prevenciju DZ Podgorica i drugim danima u redovnom terminu rada našeg Centra", napominju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније