Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

27. 10. 2021. 09:11 >> 09:20
2

MARKOVIĆ

Pljevljima dugujemo mnogo više

Dobro je da je ministar Ratko Mitrović obišao Gradac, i radove na sanaciji jalovišta, ali nije dovoljno da se Pljevljima prilazi samo od jednog problema i samo sa jedne teme, poručio je poslanik DPS-a Duško Marković.

"Ovom gradu dugujemo mnogo više, i taj razvojni i ekološki dug se mora vraćati bez odlaganja", napisao je Marković na Tviteru, reagujući na jučerašnju posjetu Mitrovića Pljevljima.

Podsjetio je da je prije više od dvije godine Vlada koju je on predvodio imala tematsku sjednicu upravo u Pljevljima.

“Pred Pljevljake smo izašli sa konkretnim radovima na deponiji Maljevac, sanaciji jalovišta Šuplja stijena – Gradac; ekološkoj rekonstrukciji TEP; rekonstrukciji puteva do Metaljke i Mihajlovice; i izgradnji puta Crkvice – Vrulja”, kazao je Marković.

Podsjetio je i da je uvedena ekološka naknada u korist lokalnog budžeta, i definisali finansiranje za toplifikaciju.

“Ni manje ni više nego 100 miliona eura planski smo namijenili ne samo sanaciji posljedica, već i ulaganju u budućnost, u nova radna mjesta i zdravo životno okruženje Pljevalja. Ministre, samo nastavite po već definisanoj agendi naše Vlade – zaključci su u prilogu”, naveo je Marković na Tviteru.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније