Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Pobjeda, Objavila: R.B. ]

18. 03. 2020. 17:33 >> 08:08
4

ZBOG KORONAVIRUSA

Odjeljenje DG gimnazije i profesori u izolaciji

Odjeljenje drugog razreda danilovgradske gimnazije "Petar I Petrović Njegoš" u izolaciji je, kao i profesori koji su im predavali prošlog petka. U tom odjeljenju, kako piše portal "Pobjede", uči sin Podgoričanke zaražene koranavirusom.

Direktorka Gimnazije, Nataša Latković, za "Pobjedu" je kazala da su je kontaktirali iz Instituta za javno zdravlje i da im je proslijedila kontakte roditelja djece iz tog odjeljenja, te nastavnika i razrednog starješine.

Crna Gora registrovala je dva prva slučaja koronavirusa. Riječ je o dvije žene rođene 1948. i 1973. godine i tokom prethodnog perioda boravile su u pogođenom području. Jedna osoba je iz Ulcinja, a druga je iz Podgorice i stabilnog su zdravstvenog stanja, saopšteno je sinoć na konferenciji za novinare.

Zaražene su stabilnog zdravstvenog stanja, saopšteno je danas iz IZJ. Pod zdravstveno sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori se nalaze 2662 osobe koje su tokom prethodnih 14 dana boravile na području sa rasprostranjenom transmisijom.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније