Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, Objavila: R.B. ]

23. 01. 2020. 21:37 >> 21:36
1

AKCIJA GRADSKIH SLUŽBI

Građani da se pridruže čišćenju obala Ribnice

Zaposleni u podgoričkom Zelenilu čistiće sjutra obale rijeke Ribnice, a pridružiće im se kolege iz preduzeća Čistoća i Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada, kao i brojne nevladine organizacije.

Iz preduzeća Zelenilo kazali su da su nakon niza akcija čišćenja i uređivanja obale rijeke Ribnice i pregršt pozitivnih komentara došli na ideju da bi zajedničkim snagama mogli da učine više i bolje.

Oni su pozvali sve građane dobre volje, koji brinu o životnoj sredini, da se pridruže akciji i zajedno očiste i urede obalu Ribnice, od Mosta Kapadžića do knjižare Karver.

Iz preduzeća Zelenilo rekli su da će sjutra u sklopu akcije biti organizovano košenje, uklanjanje samoniklog rastinja, prorjeđivanje stabala, saklupljanje biljnog i drugog otpada, izvlačenje i odvoz.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније