Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavila R.B. ]

21. 01. 2017. 17:59   >>  17:35 1

DO 2020. GODINE

Popović član borda direktora FIEP-a

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore (UCG), Stevo Popović, izabran je za člana borda direktora Međunarodne federacije za fizičko obrazovanje (FIEP), za mandatni period do 2020. godine.

Kako je saopšteno iz Komunikacijskog i PR centra UCG, Popović je izabran na Generalnoj skupštini FIEP-a, koja je održana u Goz de Iguazu u Brazilu.

FIEP je osnovan 1923. godine u Briselu, sa ciljem da promoviše razvoj širokog spektra aktivnosti u oblasti fizičkog vaspitanja i sporta, sporta za sve, fitnesa i zdravlja, rekreacije, kao i snalaženja u prirodi, za ljude svih uzrasta i nacija u svijetu, kao i da podstakne i doprinese međunarodnoj saradnji u tim oblastima.

"U okviru Međunarodne federacije za fizičko obrazovanje egzistira i FIEP Europe koji će redovni kongres održati 2021. godine u Crnoj Gori, a čiji će organizator biti Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizicko vaspitanje UCG“, kazao je Popović.

Na skupštini FIEP-a je za predsjednika izabran predstavnik Brazila, Almir Gruhn, a za potpredsjednika Branislav Antala iz Slovačke. 

Popović je član FIEP borda direktora koji broji 20 članova iz isto toliko država.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније