Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

07. 11. 2022. 19:00   >>  20:37

U NjUJORKU

Rožajka direktorica medija marketinga u NBC-u

Selma Đešević je imala samo tri godine kada je sa porodicom iz Rožaja preselila u Njujork. Završila je dva fakulteta, a već 13 godina radi u NBC-u, najstarijoj medijskoj mreži u SAD.

Selma Đešević je obrazovana, otmena, vedra, empatična mlada žena. Rođena je u Rožajama, ali od treće godine živi u Njujorku. U braku je sa doktorom Vedanom Đeševićem, Sarajlijom s korijenima iz Plava. Imaju dva sina, Harisa i Isaka. 

Đešević je profesionalno vezana za medije. Ona radi u NBC-u, najstarijoj medijskoj mreži u SAD, koja je osnovana 192b. godine. Tamo je direktorica medija marketinga.

Selma Đešević je završila medija marketing i komunikologiju na prestižnom FIT-u, paralelno sa još jednim univerzitetom na kojem je, pored marketinga, završila i međunarodne odnose.

Za NBC radi već 13 godina, a NBC širom SAD-a zapošljava više od 6.000 ljudi.

Imala je priliku da upozna brojne slavne ličnosti poput Džastina Timberlejka, Rijane, lokalnih političara.

Ipak, najmilije joj je što je upoznala brojne sugrađane koji, kako je kazala, rade nešto za svoje društvo.

Pogledajte njeno gostovanje u emisiji "Portret" TVCG:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније