Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

S.V.

14. 09. 2024. 12:18 >> 12:25

Motociklistička ruta

"Balkan rally" prvi put u Ulcinju

Tradicionalna ruta "Balkan rally" ove godne je trajao osam dana, motociklisti su prešli 4.000 kilometara kroz osam država. Prošli su kroz Srbiju, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju, Makedoniju, Grčku i Crnu Goru. Na kratko su se prvi put zadržali i u Ulcinju.

Ove godine se prijavilo 48 učesnika koji dolaze iz Austrije, Njemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.

"Bio je jako težak 'Balkan rally' ove godine. U jednom danu smo prešli Transfagerašani i Transalpinu, jako zahtjevne ceste. Imali smo temperaturu juče od 40 stepeni u Grčkoj, a sjutra nas očekuje tri stepena na Bjelašnici, gdje je i završnica rute", kazao je predsjednik Moto kluba "BMW Dalmacija" Željan Rakela.

Rakela je inače sa svojim BMW motorom prešao čak 425 hiljada kilometara, bio je na pet kontinenata i obišao oko 100 zemalja. Prošao je kroz cijelu Ameriku, Kanadu, Meksiko, stigao je čak i do blizu granica Japana i Kine, preko Rusije do Nord Kapa.

Kaže da ima privilegiju da živi svoje snove i da se nada da će i potrajati.

13. Balkan reli krenuo je 6. septembra iz Splita, a završio se na Bjelašnici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније