Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Selver Vuković [ TVCG ]

19. 03. 2024. 22:33 >> 23:40
Čitaj mi:

Dobra vijest sa Ade Bojane

Plaža na Adi se širi prirodnim putem

Plaža na Adi se prirodnim putem proširila od 50 do 100 metara, poslednjih pet, šest godina nije bila ove širine zbog erozije, a ovo je druga godina da se plaža širi. U Ulcinjskoj rivijeri se nadaju se da će ovaj trend da se nastavi, kazao nam je direktor HTP Ulcinjska rivijera Ćamil Hodžić.

Koji je razlog, ne zna se još, pretpostavlja se da je možda zbog zaustavljanja nošenja pijeska sa rijeke Bojane kaže Hodžić.

Sada slijede aktivnosti u saradnji sa Ministarstvom ekologije, vraćanje pijeska sa benta koji je postavljen da bi zaštitio objekte na obali tokom zime.

Prihranjivanje plaže će početi krajem aprila ili početkom maja, kada budu sigurni da neće više biti jakog juga koji bi mogao da utiče na objekte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније