Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.L.B. ]

12. 08. 2022. 14:14   >>  14:27 1

PRIJESTONICA CETINJE

Postavljaju usporivače brzine, ogledala, mobilijar

Sekretarijat za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje počeo je postavljanje usporivača brzine i ogledala na gradskom području.

Kako navode, usporivači brzine biće postavljeni na više lokacija na teritoriji grada, dok će ogledala biti postavljena na kritičnim krivinama i raskrsnicama.

Nabavka i ugradnja ogledala i usporivača brzine sprovodi se kroz “Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2022. godinu”, a finansira se iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici.

Ugradnju usporivača brzine i ogledala izvodi DOO Komunalno Cetinje, a završetak radova se očekuje u narednih 10 dana.

Ugradnja urbanog mobilijara

Pored toga Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj sprovodi ugradnju urbanog mobilijara na cijelom gradskom području.

Ugradnja urbanog mobilijara podrazumijeva postavljanje parking barijera i novih korpi za otpatke.

"Postavljanje novih parking barijera ima za cilj oslobađanje trotoarskih površina za nesmetano kretanje pješaka", saopštili su iz Prijestonice.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније