Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

27. 07. 2023. 16:11 >> 17:50
2

ODT ROŽAJE

Uhapšena Rožajka koja je sinoć usmrtila pješaka

Dvadesetosmogodišnja E.K. uhapšena je jutros zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata, u Rožajama automobilom usmrtila pješaka M.M. (62) i potom pobjegla sa mjesta nesreće, potvrđeno je Portalu RTCG iz rožajskog Opštinskog državnog tužilaštva. Nesreća se dogodila na magistralnom putu Rožaje-Berane, u neposrednoj blizini hotela "Wahels" u Rožajama. Za vozačem se intezivno tragalo do jutros.

E.K. je uhapšena oko 11 časova, o svemu je upoznat ODT u Rožajama, kome će uz krivičnu prijavu biti predata u zakonski predviđenom roku.

Rukovodilac Osnovnog tužilaštva u Rožajama Aldin Kalač obavio je uviđaj, uz učešće vještaka saobraćajne struke Muja Nurkovića i pripadnika rožajske policije.

"Naredbom je određen pregled i obdukcija preminulog lica od strane vještaka za sudsku medicinu", naveo je Kalač.

Kako su kazali, do nezgode je došlo kada se  vozač vozilom kretao iz pravca Rožaja u pravcu Berana, kojom prilikom je udario u pješaka M.M (62), a zatim pobjegao sa lica mjesta.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније