Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

21. 07. 2023. 14:17 >> 18:08
3

MADžGALj

"Policija me bacila na pod, gosti uplašeni, štitićemo svoja prava"

Direktor hotela "Podgorica" Bojan Madžgalj rekao je novinarima da je policija nezakonito sprovela raciju u hotelu, da su pretresali goste bez razloga kao i da su ga bacili na pod kada su ušli uz riječi "Mi se ovdje pitamo". Potvrdio je da su bivši policijski funkcioner Zoran Lazović i biznismen Ranko Ubović bili u hotelu u trenutku kada je policija ušla, da su ih legitimisali i pretresali, ali da niko nije priveden.

Madžgalj je naveo da su gosti uznemireni zbog postupanja policije, a kako je rekao, bivši premijer Dritan Abazović i ministar Filip Adžić ugrožavaju egzistenciju 60 porodica i zaposlenih.

Kaže da će svoja prava braniti pred sudom. Tvrdi da je i vlasnik hotela firma Prima Car, odnosno Božidar Jabučanin.

"Zadnje dvije godine trpimo toliki linč vezano za hotel "Podgorica", priča se da smo mi pripadnici kriminalnih klanova, da kod nas dolaze određene osobe sa dugim cijevima itd... Niko se nije usudio da dođe do nas da nas konkretno pita i da se informiše", kazao je Madžgalj.

Kazao je da mu se, zbog svega, poslije dvije i po godine smučio posao, jer gosti ih izbjegavaju i samim pričama koje nijesu istinite rade se, kako kaže, razne opstrukcije u poslovanju,

"Juče ste imali lažnu dojavu o bombi koja je bila kreirana od strane bivšeg premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića jer je to bio jedini način da dođu kod nas i vide šta se dešava tu. Njima su oduvijek vrata bila širom otvorena da provjere sve što se dešava", kazao je Madžgalj. 

Istakao je da su u hotelu ranije radili par pretresa i sama politika posla ne dozvoljava ulazak službenih lica u sobe gdje se nalaze gosti.

"Morali su da kreiraju lažnu dojavu bombe kako bi se napravilo vanredno stanje i kako bi oni mogli da uđu u sobe i odrade kompletan pretres. Dakle juče nije nikakav bio pregled hotela vezano za dojavu o bombi nego klasičan preteres kojem sam ja prisustvovao iako ne bi smio da prisustvujem kada je pregled vezan za bombu", kazao je Madžgalj.

Povrijeđena su, kako kaže, prava gostiju jer su pregledali svaki novčanik gosta koji se nalazio u hotelu.

Otišli su iznervirani jer nijesu ništa našli i danas su napravili raciju u hotelu koja nije rezukltitala ničemu osim njihovim sramoćenjem. Ponašali su se bezobrazno, mene su gurnuli, bili su jako bučni, izmaltretirali goste", istakao je on.

Madžgalj je poručio da će se dalje boriti sa njima na sudu za sve ovo što su uradili.

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније