Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

08. 06. 2023. 12:49   >>  12:55 1

UPRAVA POLICIJE

Krivične prijave zbog paljenja kontejnera

Zbog sumnje da su palili kontejnere na Bulevaru Ivana Crnojevića policija je napisala krivične prijave za S.V. (25) i S.V. (29).

“Službenici „Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, identifikovali dva lica koja se sumnjiče za krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sumnja se da je S.V. (25) 3. juna oko 03.30 sati zapalio podzemni kontejner koji se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića. Takođe se sumnja da je S.V. (29), zaposlen u d.o.o. Čistoća kao vozač kamiona i mašina, 4. juna oko 03.20 sati zapalio dva pokretna plastična kontenjera u istom bulevaru, a požarom je zahvaćeno i oštećeno i jedno putničko motorno vozilo koje je bilo parkirano u blizini.

Sa svim je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da se protiv njih podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

“Čije gonjenje se preduzima po službenoj dužnosti, dok se na okolnosti oštećenja vozila izjasnio da se radi o krivičnom djelu čije gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније