Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

06. 06. 2023. 13:36 >> 13:36

KRIVIČNA BARANINU

Prodavao djelove brodskog motora bez saglasnosti vlasnika

Policija je u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv sugrađanina P.Š. (48) osumnjičenog da je prodavao djelove brodskog motora bez saglasnosti vlasnika, saopšteno je iz Uprave policije.

"P.Š. (48) iz Bara se na teret stavlja krivično djelo utaja, koje je, kako se sumnja, izvršio na način što je, svjestan djela i prihvatajući njegovo izvršenje, u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovisku korist, prodao u više navrata od polovine septembra 2022. godine do 9. decembra iste godine, više djelova sa brodskog motora bez saglasnosti i dozvole vlasnika plovila", saopšteno je iz Uprave policije.

P.Š. je, kako dodaju iz poliicje, ukrao pa prodao i vanbrodski motor koji je bio fiksiran na zadnjem dijelu plovila.

"Na taj način stekao je protivpravnu imovinsku korist u iznosu od ukupno 12.350 eura, čime je, istovremeno, učinio materijalnu štetu vlasniku plovila", zaključuje se u saopštenju policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније