Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

02. 06. 2023. 10:36 >> 10:39

SAOPŠTENjE UPRAVE POLICIJE

Nikšićani osumnjičeni da su krali gorivo i telefone

Nikšićka policija rasvijetlila je više imovinskih delikata počinjenih u tom gradu.

Dežurnoj službi je 24. aprila prijavljeno da je u toku prethodne noći iz teretnog motornog vozila, vlasništvo jednog pravnog lica, ukradeno 400 litara goriva.

Nadalje, 29. aprila nikšićkoj policiji je prijavljeno da je od oštećenog iz radionice koja se nalazi u dvorištu njegove porodične kuće, otuđeno bakarno kablo i mesingani djelovi za vodovodne cijevi ukupne vrijednosti oko 3.000 eura.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su preduzimajući intezivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovih djela identifikovali izvršioca S.R. (27) iz Nikšića. Sa događajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se S.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa u produženom trajanju”, navodi policija

Nakon saslušanja osumnjičenom S.R. je donijeto rješenje o zadržavanju u trajanju do 72 sata, a nadalje je sudija za istragu Osnovnog suda u Nikšiću nakon saslušanja Nikšićaninu odredio pritvor nakon čega je sproveden u UIKS-Spuž.

Osim toga, nikšićkoj policiji je 30. aprila prijavljeno da je u toku prethodne noći od oštećene otuđen mobilni telefon.

“Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i rasvijetlili događaj koji je od strane nadležnog tužioca kvalifikovan kao krađa, a koja se na teret stavlja D.K. (48) iz Nikšića. Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, po nalogu nadležnog tužioca”, ističe policija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније