Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ A.B. ]

19. 05. 2023. 12:32 >> 12:40

UPRAVA POLICIJE

Mojkovčanin uhapšem zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću

Mojkovčanin S.I. (22) uhapšen je zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kom je stradao njegov sugrađanin N.L. (21).

U toj nesreći A.K. (19) i osumnjičeni S.I. teško su povrijeđeni. 

"Budući da se u momentu izazivanja saobraćajne nezgode nije moglo utvrditi ko je upravljao vozilom preduzete su mjere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva kojima je ustanovljeno da je vozilom upravljao S.I., koji u vrijeme izazivanja saobraćajne nezgode nije imao položen vozački ispit", saopštila je policija.

Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, S.I. je uhapšen i njemu je tužilac nakon saslušanja odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније